http://tirnaktedavimerkezi.com/wp-content/uploads/2017/11/1-6.jpg

Tırnak Tedavisi Üzerine Notlar

Ayak Sağlığı dediğimiz zaman bütün vücudun yükünü ayaklarımız taşı ayak sağlığına önem göstermeniz gerekir Ama genelde ayak sağlığını ihmal Eğer bir sorun olursa ilgilenir Aslında haklarımızı Haftada iki kez elma sirkesi ve tuz buz Türkiye’de 1 saat suda bekletip antiseptik mantar gibi maddelerden korumuş ve de kan damarlarını harekete geçirip devirdaim yapacak vücudumuzda dinginliğine ve rahatlamasını sağlar.

her sağlıklı kişinin bunları yapması gerekir.  Ayak Sağlığı konusunda dikkat edilmesi gereken şeyler yanlış tırnak kesimi tırnak yuvalama yapmadan Eğer tırnak kesilirse kanaldan içine alarak batık tırnak olmasını sağlar tırnak batması demekte tırnak mantarı demek olabilir.

batıktan dolayı tırnak yatağı darbe alırsa tırnak yatağı dediğimiz yalan olur alt kısım açıdır vücudun Mikroorganizma dediğimiz yani mantar hücresi atağa geçen ve nemli bölgede olursa üredikçe ürer.

ıslandığında fon makinesiyle kurutmak gerekir Bunlar Ev taraflar için de geçerlidir ninni kalmaması gerekir Çünkü tırnaklar ıslandıktan sonra kuruma evresi 24 saattir çorap her gün değişik ayakkabılar her bir havalandırılması gerekir deri mantarlarına yol açabilirsiniz.

Tırnak batmasında dar çorap ve Dar ayakkabı konumunda tırnak batması yapmaz ama olmanı tetikler.

Özellikle Diyabetik hastalar ayak sağlığına önem göstermeleri gerekir Çünkü Diyabetik demek damar bozukluğu akıllı demektir.  kan dolaşımı tam olarak düzgün değildir batık tırnak sorunlarında da uzman kişiler tarafından müdahale edilmesi gerekir cilt kuru olmamalı En ufak yarada bile zor geçme götürür profesyonel Diyabetik velibey ayak bakım ürünleri kullanılmalıdır birisi tırnak kesimi olmalı ve ayak sağlığını korumaları gerekir.

batık tırnak oluştuğu zaman da maalesef tırnak çektirme ya da tırnak tırnak yolu değiştirme çözüm değildir 6 ay ya da gece rahatlatır ama tekrarlama olasılığı büyüktür . Çünkü tırnak yatağı yani yumuşak  keratin esnememiştir..

Batık tırnak sisteminde Medikal bant ve tel sistem vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir